perjantai 11. marraskuuta 2011

Tuikuille


Tekisi mieli sytytellä jo kovasti kynttilöitä. Kissanpennuilla on kuitenkin niin raju meno iltaisin, että en ole vielä uskaltanut. Nämä kynttilän suojukset virkkasin lahjaksi, ja hetken ihailin niitä keittiön pöydällä. Heti oli katti vieressä ja tunkemassa tassuaan kynttilänliekkiin. Ja vielä se sama tassu, jonka on jo kerran keittiön liedellä polttanut vesirakkuloille (ei tosin siitäkään mitään oppinut).


Ohje on yhdestä niistä japanilaisista virkkauskirjoista, jonka englanninkielistä nimeä en nyt yhtään muista. Tykästyin tuohon kuvioon, ja sitä voisi käyttää paljon muussakin. Näissä lankana Novitan Freesia ja koukku 3,5 mm.

Muuten tämän viikon illat on mennyt neuloessa ja valmistakin on. Valokuvista ei vielä ole tietoa, kun tuntuu, että aina on pimeää.

5 kommenttia:

 1. Meillä on kissojen ja lasten takia käytetty tuikkukipoissa aika paljon sähkötuikkuja. Niissä on yllättävän mukava valo. Eivät toki ole aito asia, mutta kuitenkin pääsee nauttimaan tunnelmasta ilman palovaaraa. Kannattaa ehkä kokeilla, minäkin turhaan epäluulostelin niitä.

  Niin, ja todella kaunista virkkausta!

  VastaaPoista
 2. Ihana pinta näissä lyhdyissä. Ja hauskinta, että materiaalit tämmöisiin löytyy helposti. Itse olen virkannut lyhtyjä mm. pilttipurkeista, ja nyt eteisen ikkunalla on muutama, joiden sisällä on se led-valo. :) Mukavaa Isänpäivää!

  VastaaPoista
 3. Kiitos kaikille kommenteista!
  Miten en muistanutkaan, että jossain laatikossa pyörii sellaiset patterilla toimivat pikku tuikut... Niillä taidetaan tunnelmoida ainakin tämä syksy ja talvi :) Ja totta, näihin löytyy materiaalit helposti kotoa!

  VastaaPoista

Kiitos kommentistasi! ♥

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...