torstai 2. kesäkuuta 2011

Partsi

Meidän parveke on ollut jo vuosia vaunu/ulkoleluvarasto. Onhan siellä ollut pöytä ja tuolit, mutta ei siellä ole viihtynyt tai edes mahtunut kunnolla olemaan. Nyt tytöt on sen ikäisiä, että vaunut on myyty ja matkarattaat on tiukasti kasassa ja piilossa. Ulkolelut vietiin varastoon ja vähän yritetään tehdä parveketta viihtyisämmäksi. Kesäisin parvekkeen ovi on auki 24/7 ja se on oikeastaan yksi huone lisää tähän pieneen asuntoon.


Ensimmäinen muutos on "sohva", jossa voi oikeasti makoilla ja vaikka lukea kirjaa. Sohva on 70-luvun lastensänky kirpparilta (20 €). Kiitos appiukolle sen hiomisesta ja miehelle maalaamisesta. Alunperin se oli räväkän keltainen.


Vermon kirpparilta löytyi virkattu parisängyn peitto. Aivan mielettömän ihana ja pehmeäntuntuinen. Hinta 20 €! Ja mikä määrä tunteja tämänkin virkkaamiseen on mennyt. Peiton myyjä harmitteli, kun kukaan sukulaisista ei sitä halunnut. Jossain vaiheessa haluan kyllä itsekin virkata tällaisen yksivärisen kauniin peiton.


Makkarista jäi ylimääräiseksi tämä virkattu matto. Sopii nyt loistavasti partsille. Parketilla se olikin vähän liian liukas.Lisäksi verhokisko ja Ikean verhot. Näillä pääsee alkuun. Nyt pitää vähän katsella, miten vanhat tavarat sopii tähän nykyiseen. Ja huomenna ehkä kukkaostoksille.

2 kommenttia:

  1. Ihana kesähuone! Tuo sohva suorastaan huutaa luokseen lukemaan dekkareita ja ottamaan päivätorkut.

    VastaaPoista
  2. Ja kun sisällä lämpötila nousee sinne 28 asteeseen, niin voi vaikka nukkua yönsäkin parvekkeella:)

    VastaaPoista

Kiitos kommentistasi! ♥

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...