sunnuntai 12. kesäkuuta 2011

Jonkinsortin alunen

Aurinkoinen ja pitkä viikonloppu takana. Tuntui ihan pieneltä minilomalta, vaikka en Lohjaa kauempana käynytkään.


Viikko sitten Tallinnassa näin jossain pikkuruisessa sisustuskaupassa pannunalusia, jotka oli tehty ehkä juuttinarusta tai sitten tällaisesta pellavasta. Ainakin väri oli sama, vaikken laatua 100 % tunnistakaan. Malli on kyllä täysin eri, sillä ihastuin Ravelryssä tähän Medallion hot pad -ohjeeseen.


Virkkasin seitsemän tällaistä pellavanöttöstä ja ompelin ne yhteen. Ja jälleen kerran tätä samaa ideaa voisi soveltaa vaikka mihin.


Tällä kertaa alunen jäi parvekekukkien alle. Minä kun en ole mikään keittiöihminen, enkä koskaan kokkaile.  Mieskään ei ollut mitenkään vaikuttunut tästä tuotoksesta, joten jätin sen ainakin vähäksi aikaa sinne, mistä siitä on iloa myös omille silmille.

Lankana on Katian lino, joka löytyi samalla Tallinnan reissulla Liann Lõngad -liikkeestä. Ja kävin ensimmäistä kertaa myös pikaisesti Karnaluksissa, jonne todellakin on ihan kävelymatka Stockmannilta. Olisihan siellä ollut vaikka mitä, ehkä vähän liikaakin kaikenlaista näin pikaiseen käyntiin. Enimmäkseen ostin puuvillalankoja ja tuossa ne odottavat nyssykässä inspiraatiota. Olisko tämä helle vai mikä lie, mutta jotenkin ei nyt jaksa innostua käsitöistä? Tai sitten taan on liian monta työtä jonossa...

2 kommenttia:

  1. Minullakin on ollut virkkaus- ja neuleväsymystä, mutta pikkuisen innostuin nyt ompelusta... Varmaan sitten viimeistään syksyllä taas langatkin alkaa houkuttaa.

    Kaunis alunen ja kivan oloista lankaa. Voisi sopia vaikka virkattuun kassiinkin.

    VastaaPoista
  2. Ompelua suunnittelen minäkin:) On jo kangas valmiina ja ompelukone huollettuna. Mutta miten se kynnys aloittaa on näinkin korkea? En edes muista milloin olen viimeksi oikeasti ommellut.

    VastaaPoista

Kiitos kommentistasi! ♥

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...