keskiviikko 16. helmikuuta 2011

KuvioitaMillähän nimellä näitä suomeksi sanotaan? Olen virkkaillut muutamia motifeja, tällaisia pikkuruisia kuvioita. Ensinnäkin olen ihaillut jo kauan Emma Lambin tuotoksia - ihania värejä ja kauniita juttuja kotiin. En ole kuitenkaan keksinyt, minne laittaisin tällaisen koristenauhan roikkumaan. Mutta nyt tyttöjen huoneessa olisi pieni seinänpätkä, jonne voisin sen mahduttaa.

Haaveilin myös, että olisin tilannut uuden japanilaisen virkkauskirjan, kun heillä tuntuu olevan kirjoja tästä (motif) aiheesta lukuisia määriä. Menin kuitenkin säästöbudjetilla, ja käytin hyväkseni niitä paria japanilaista kirjaa, jotka olen jo aiemmin esitellyt ja pari kivaa mallia löytyi täältä. Suosikkini on ehdottomasti tuo hexagon. Siitä tulisi monivärisenä vaikka mitä kivaa. Lankana näissä on Novitan Miami ja koukku 4 mm. Vielä jäi lankaa, joten mitähän pikkukivaa siitä vielä keksisi?

2 kommenttia:

  1. Heippa. Puolivahingossa eksyin lueskelemaan blogiasi ja ihastelemaan aikaansaannoksiasi. :) Täällä myös mukavasti pikkuvirkkauksien ohjeita: http://www.mypicot.com/crochet_patterns_quilt_motifs01.html

    Ihanaa kevään odotusta. :)

    VastaaPoista
  2. Kiitos linkistä! Sieltähän löytyi paljon kivaa ja kaunista tekemistä.

    VastaaPoista

Kiitos kommentistasi! ♥

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...