perjantai 2. tammikuuta 2015

Peruspipo


Eipä siinä kauaa mennyt, kun loin silmukat myös omaan peruspipoon. Samanlaiseen kuin miehellä. Kovasti jouduin kyllä itselleni perustelemaan, miksi neulon tällaisen joustinneulehässäkän näin ihanasta langasta, vaikka Ravelryn jonossa olisi ollut parikin kaunista pipoa neulottavaksi. 


Mutta tämän minä nyt halusin, neulotaan ne muut pipot sitten myöhemmin. Lankana Madelinetoshin Tosh Sportia ja puikot 4 mm.

7 kommenttia:

 1. Juuri tuollaisia klassisia hyviä peruspipojahan tarvitaan aina ja siksi niihin kannattaa ehdottomasti satsata vähän parempaa lankaakin! :)

  VastaaPoista
 2. Niin juuri, peruspipojakin tarvii aina!

  VastaaPoista
 3. Totta, niitä kyllä tarvitaan! Tykkään siitä, miten tämä malli istuu omaan päähän. Ei purista eikä kiristä liikaa, mutta kuitenkin napakka:)

  VastaaPoista
 4. Peruspipohan on just hyvä - ja näyttää kivalta!

  VastaaPoista
 5. Kaunis lanka tulee hyvin oikeuksiinsa, kun malli on perus. :)

  VastaaPoista
 6. No jo nyt on. Olin jo ihan että teen yhdestä ihanasta langasta jotain-ihan-muuta ja nyt sitten päätin taas että ei kun teenkin tämän. Mistä saan tahdonvoimaa pysyä päätöksissäni? Tarviiko edes?

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kuulostaa niin tutulle:) Just eilen paitasuunnitelmat muuttui ihan täysin, kun Interpretations2 julkaistiin. Näitä ihania ohjeita vaan tulee niin vauhdikkaasti, ettei koskaan neulomalla pysy perässä:)

   Poista

Kiitos kommentistasi! ♥

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...