sunnuntai 21. elokuuta 2011

Matto


Neulottu matto on ollut jonkun aikaa valmiina (Moda 4/2011). Siitä ei tullut sellainen kuin piti, joten se on piilotettu viimeiseen nurkkaan.Matto on neulottu villamattolangasta 10 mm pyöröpuikolla. Värit ovat kauniit ja matto tuntuu ihanan pehmeältä jalkojen alla. Mutta se on epämuodostunut ja n. 20 cm lyhyempi ja 10 cm kapeampi kuin ohjeessa. Kokeilin venyttää ja höyryttää, mutta eipä se siitä muuksi muuttunut. Pitäisikö se vielä kastella ja roikottaa jossain kuivaksi vai tässäkö tämä nyt on?


Olisihan se ihana, mutta koko häiritsee eniten. Ei tästä mikään kynnysmatto pitänyt tulla. Harmittaa kyllä, kun on tähänkin taas aikaa mennyt ja hermot kireällä olen selvitellyt noita lankoja, kun oli koko ajan solmussa.

5 kommenttia:

 1. Ihana blogi sinulla on! Läysin tänne blogilistan kautta ja luin samantien kaikki kirjoituksesi. Kauniita töitä ja hyviä kuvia!

  VastaaPoista
 2. Harmi, jos noin on käynyt, mutta ruudun tälle puolelle se näyttää kyllä TODELLA hyvältä. Minä ehdottaisin pikku huilia ja sitten kävisin kimppuun. Joku venytyssysteemi sille pitää nyt keksiä. Outi Harmaasta arjesta

  VastaaPoista
 3. Kiitos Eikku kauniista sanoista ja tervetuloa lukijaksi!

  Outi, tuolla saa matto tosiaan huilia jonkun aikaa, mutta pitäähän tähän nyt joku ratkaisu keksiä. Kun intoa taas riittää, laitan sen uuteen käsittelyyn.

  VastaaPoista
 4. Harmi että tuli kittana, mutta olen itseasiassa tosi kateellinen. Matto on ihana! Suunnittelen joo, että itse tekisin myös, mutta nyt minulla on varastojen-kulutus-kampanja meneillä. Joten varastossa oleva lanka olis ohuempaa, puolet siitä pitäis värjätä ja sit se loppuis varmaan kesken :D
  Hauska blogi muutenkin :)
  -Hanna

  VastaaPoista
 5. Vielä tässä on yksi venytysviritelmä mielessä ennen kuin luovutan:) Toivotaan, että se toimii! Tuo lankavaraston kulutuskampanja tekisi hyvää itsellekin... niitä lankoja vaan kertyy nurkkiin.

  VastaaPoista

Kiitos kommentistasi! ♥

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...