keskiviikko 15. joulukuuta 2010

Joulujuttuja

Viime tippaan jäi, mutta lähtivät kuitenkin postiin. Olin jo ostaa valmiita kortteja, mutta jotenkin päädyin taas askartelemaan.
Nämä Dropsin sydämet ja lumitähdet on omaan joulukuuseen. Kivoja pikkuvirkkauksia, joita saa tehtyä illassa monta. Ihan koko kuusta en kerkeä omilla tekeleillä koristelemaan, mutta tässä on alku. Ensi vuonna jatkuu...
Eilen tein vielä tällaisen jouluenkelin, jonka ohje paljastui Dropsin joulukalenterista. Ei ihan mennyt ohjeen mukaan, mutta hienosti sopii meidän kuuseen. Ehkä pitäisi tänään tehdä toinen kaveriksi. Voi kun saisi jo rauhoittua joulun viettoon, eikä tarvitsisi raataa aamusta iltaan jouluaattoon asti.

4 kommenttia:

 1. Kivoja virkkauksia! Täytyykin itsekin virkata jokin joulukoriste, edes yksi :)

  Minä jo mietin että laitanko joulukortteja tänä vuonna ollenkaan, mutta innostuin sitten askartelemaan kortit lasten kanssa.

  VastaaPoista
 2. Kivoja kortteja ja koristeita. Nostan hattua kaikille jotka askartelevat kortit itse. Ovat paljon persoonallisempia kuin kaupasta ostetut peruskortit :o)

  VastaaPoista
 3. Kiitos! Onneksi näitä itsetehtyjä kortteja voi tehdä suht nopeastikin jos haluaa. Tänä vuonna piti "hieman" karsia ideoita, kun jäi kaikki niin viime tippaan. Mutta niinhän se aina - en ole koskaan ajoissa joulukorttien tai -lahjojen kanssa:)

  VastaaPoista
 4. Voi miten hauskoja kortteja ja koristeita! Nuo sydämet olisivat oivia myös lahjapakettien koristeluun. Kun vaan saisi sen virkkuukoukun oikein päin käteen...

  VastaaPoista

Kiitos kommentistasi! ♥

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...