sunnuntai 13. maaliskuuta 2016

Heipat...

... täältä keskeneräisten projektien suosta! Ajattelin tulla ilmoittamaan, että kyllä täällä neulotaan entiseen malliin. Valmista ei kuitenkaan kannata vähään aikaan odottaa.


Pari viikkoa sitten mietiskelin, ottaisinko asiakseni neuloa muutaman vanhan keskeneräisen loppuun (tylsää!) vai laittaisinko puikoille parit uudet projektit testineulonnan merkeissä. Ei varmaan ole vaikea arvata, miten kävi. Tavoitteena onkin neuloa kaksi paitaa ja yksi neuletakki huhtikuun alkuun mennessä.


Yksi paita on jo hihaa vaille valmis, takki hyvässä alussa ja sitten se kolmas paita... Langat on valittu, mutta alku vielä kaukainen ajatus. Kovin näyttää värittömälle nämä projektit, mutta tiedä vaikka saisinko vastapainoksi virkattua pääsiäiseksi jotain kivaa ja värikästä.

10 kommenttia:

 1. Lutuisia lankoja! Kyllä niistäkin hyvää syntyy, ajallaan.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Ei näissä väreissä mitään vikaa olekaan:) ja ainakin tässä vaiheessa näyttää, että tulee sellaiset kuin pitääkin. Kunhan en vaan hairahdu uusiin projekteihin:)

   Poista
 2. Vai vielä värittömiä - ihan parhaita värejähän nuo ovat! :D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Monen mielestä ehkä värittömiä, mutta ei ehkä meidän:) tosin välillä on kiva neuloa oikeasti värikästä! Tuon mustan jämät taitaa muuten päätyä siihen sun suunnittelemaan pipoon.

   Poista
 3. Vastaukset
  1. Näissä kaikissa on onneksi aika paksut puikot, joten nopeasti nämä valmistuu:)

   Poista
 4. Nähdään puseroputken toisessa päässä! :D

  VastaaPoista
 5. Melkoinen urakka siis meneillään - ja ihania neuleita tulossa taas!

  VastaaPoista
 6. jaa... että pikaneulontaa urakalla? onko tuo vaalea pörröinen lanka Dropsin Airia? kovasti näyttää samanlaiselta kuin mitä ite juuri loin puikoille.
  Olet aika sissi jos nuo kaikki testineulot parissa viikossa! mulla jo pelkkä parin huivin testineulominen on sellainen lähes liiankin pikantti lisä tähän muiden projektien keskelle. Onneksi ovat ihania malleja :-)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Dropsin Airiahan se:D Kovasti teki mieli kokeilla, kun olen kuullut vain kehuja. Tässä vaiheessa neuleet on hyvässä vauhdissa, ja ainakin kaksi saan valmiiksi:). Katsotaan miten kolmannen käy.

   Poista

Kiitos kommentistasi! ♥

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...