sunnuntai 21. syyskuuta 2014

Wanhasta Satamasta

Kävin lauantaina Wanhan Sataman käsityömessuilla. Olen tietoisesti vältellyt näitä messuja vuoden tai pari, sillä vaikka en ole kyennyt varsinaiseen lankalakkoon, niin vähentänyt olen ainakin lankojen ostelua. Messuillahan homma lähtee usein lapasesta, viimeistään Titityyn osastolla.


Tällä kertaa olin jo antanut itselleni luvan ostaa useammankin vyyhdin, mutta muutin sitten mieleni. Päätin sijoittaa rahat Veera Välimäen Huivileikkiin, jonka malleihin olin jo tutustunut Ravelryn kautta. Kurkatkaapa tänne, jos ei ole vielä tuttu.


Jonon kärkeen hyppäsivät saman tien Kiuru ja Aava. Veeralla oli tuo Aava (kuvista ylempänä) päällä messuilla ja kyllä vaan on minullakin tarve juuri tuollaiselle yksilölle. 


Rintalan luomutilan ruskehtavan harmaata Vieno-lankaa tarttui mukaan pari vyyhtiä ja siitä luon toivottavasti pian ensimmäiset silmukat Kiuruun. 


Ainut heräteostos oli Toshin Merino Light mielettömän upeassa sinisen sävyssä. 


Ostoslistalla oli myös langat vauvan peittoon, sillä sukuun on tulossa vuoden alussa vauva. Ohje on jo valmiiksi katsottu, nyt myös langat. Kaikki siis aika mallillaan, mutta katsotaan nyt miten viime tippaan tämän projektin voi vielä lykätä.

6 kommenttia:

 1. Eih! Multa meni nyt messut ohi - ehkä niin on hyväkin (viittaan tekstiisi) Huivit ovat upeita, pian varmaan näemme kuvat omistasi.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. No jaa, saas nähdä milloin huivit on valmiina:) Tässä on taas keskeneräisiä kasaantunut...

   Poista
 2. Voi mitä saaliita! Nams muuten mikä sininen!

  VastaaPoista
 3. Tuo Aava näyttää kyllä aivan ihanalta neuleelta! Ja vitsi mitä sävyjä olet bongannut! Tuo turkoosi on minunkin mielestäni aivan upea! Kiva nähdä mitä näistä syntyy :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Aava on ehkä laitettava puikoille pikaisesti! Voin jo kuvitella, että istun tämä päälläni iltaisin sohvalla tai sitten lämmitän sillä itseäni kylmässä toimistossa talvella:)

   Poista

Kiitos kommentistasi! ♥

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...