keskiviikko 23. syyskuuta 2015

Stay the Same


Veera Välimäen Stay the Same singahti saman tien jonoon, kun ohje tuli vastaan Ravelryn kautta. Tiesin heti, että paidan väriblokkiin saisin käytettyä jonkun yksinäisen lankavyyhdin omasta varastosta ja ostettavaa jäisi vain päävärin verran. Ei paha ollenkaan! Taisi kuitenkin mennä loppukesään ennen kuin pääsin Snurreen Madelinetoshien äärelle. Värivalinta on tuttu ja turvallinen tummempi harmaa (TUTin Uncommon Everyday) & vaaleampi harmaa (Madelinetoshin Tosh Sock).


Paita neulotaan yhtenä kappaleena ylhäältä alas, mutta väriblokin kohdalla neulotaankin etu- ja takakappaletta edestakaisin. Hiukkasen liikaa nurjia silmukoita minun makuuni, mutta selvisin urakasta. Helmasta muotoillaan kaareva sekä etu- että takaosassa lyhennetyillä kerroksilla. Alaosaan ommellaan vielä yksityiskohdaksi feikkinapit, jotka ovat siis ainoastaan koristeena.


Merinohan on siitä jännä neulottava, että saan sen jotenkin aina venähtämään pesussa. Paita oli sellaisenaan just täydellinen, kun sain viimeiset silmukat pääteltyä. Kastelun jälkeen tuo vaaleampi harmaa venähti ja lähenteli polvitaivetta, joten purin takaosan joustinneuleen sekä lyhennetyillä kerroksilla tehdyt helmamuotoilut. Sitten neuloin joustimen uudelleen, ja mielestäni helma on ihan ok ilman takaosan muotoiluja.


Hihatkin tietysti venähti hankalaan mittaan. En oikein tiedä, ovatko ne nyt liian pitkät ollakseen vajaamittaiset vai liian lyhyet ollakseen pitkät. Jätin hihat tämän takia päättelemättä ja mietiskelen, josko neuloisin niihin muutaman sentin lisää.


Ei varmaan tule yllätyksenä, että mielestäni tämä on ihan huippu paita! Tykkään tuosta a-linjaisesta mallista ja värivalinta onnistui nappiin. Menee farkkujen ja hameenkin kanssa, joten ehdottomasti suosikkineuleainesta!

16 kommenttia:

 1. Todella kauniisti sopii sulle. Harmaa + harmaa on klassikko.

  VastaaPoista
 2. Tää on ihan tosi upea. Sai mut jotakuinkin uudelleenharkitsemaan päätöstäni tehdä vastedes vain villatakkeja. Ihana.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Just tällä viikolla mietin, miten tässä nyt näin kävi: puikoilla vain villapaitoja eikä yhtään takkia. Tarve olisi ehdottomasti ainakin yhdelle Magnolialle! Mutta sen tiedän, että tämä tulee käyttöön ja viihdyn tässä:)

   Poista
 3. Neule on tosI kiva! Väritkin ihan täydelliset.

  VastaaPoista
 4. Tosi upea paita! Varmasti tosi monikäyttöinen.

  VastaaPoista
 5. Onpas kiva neulepaita, kiva uudenlainen malli ja kaunis väriyhdistelmä!

  VastaaPoista
 6. Upea paita, siinä on todellakin kaikki kohdallaan!

  VastaaPoista
 7. Kiitos ihanaiset kommenteista!

  VastaaPoista
 8. Todella upea paita! Ja harmaat on niin ihania!

  VastaaPoista
 9. Todellakin ihan huippuhieno paita!

  VastaaPoista
 10. Upea syysneule! :) Tosi kiva malli ja hienot värit.

  VastaaPoista
 11. Kaunis paita, ensisilmäyksellä hyvin yksinkertaisen näköinen, tarkemmin katsottuna siinä onkin kivoja pieniä yksityiskohtia.

  VastaaPoista
 12. Tosi nätti. Näiden sinun kuviesi jälkeen alkoi houkuttaa tämä malli, vaikka en alunperin tästä niin innostunut.

  VastaaPoista
 13. Kaunis kuin mikä! Nurjista silmukkakerroksista huolimatta olen sitä mieltä, että sait innostumaan ja taidan siirtyä ohjeostoksille. :)

  VastaaPoista

Kiitos kommentistasi! ♥

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...