torstai 3. syyskuuta 2015

Rye


Pari vuotta siihen meni, että osasin yhdistää jonossa roikkuvan Rye-sukkien ohjeen lankakorista löytyvään Väinämöiseen. Ohje kun huutelee worsted-vahvuista lankaa, jollaista harvemmin tulee ostettua. Slipareiden jälkeen oivalsin, että Väinämöinenhän menisi näihin sukkiin kaksinkertaisena.


Tuo räväkkä sininen on nimittäin jotain sellaista, jonka yhdistän mieluiten sukkiin. Muutenhan tuo sukkamalli on varsin yksinkertainen. Yksityiskohtana ainoastaan tuo ainaoikeinraita sukan etuosassa.


Oivalsin muuten senkin näitä sukkia neuloessa, etten oikeastaan tykkää näin paksusta langasta neulotuista sukista. Vähän on tönköt, mutta saattaa johtua siitäkin, että unohdin vaihtaa resorin jälkeen isompiin puikkoihin. Olisin tietysti voinut muokata ohjetta ja tehdä nämä yksinkertaisesta Väinämöisestä, mutta eipä tullut ajoissa mieleeni. Hyvät saapassukat kuitenkin!

9 kommenttia:

 1. Onpa todella kauniin väriset sukat. Ihastuttavat kerrakseen.

  VastaaPoista
 2. Sähäkkä väri on oikein omiaan tuohon malliin. :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Tää on hyvä väri sukkiin:) Lankaa olisi ollut riittävästi huiviinkin asti, mutta vähän vierastan....

   Poista
 3. Ihanat sukat ja hieno malli! Vaan eikös tuollaisen ainaoikein-osion äkkiväkkiä värkkäisi ohuempiinkin sukkiin? Tai siis että saatan ehkä ottaa ja matkia, olen matkiapina ja sulla on hienot jutut :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Helposti tosiaan voisi muokata ohuemmallekin langalle sopivaksi, mutta jotenkin ei taas tajunnut! Seuraan todellakin liian orjallisesti ohjeita vaikka joskus voisi miettiä ihan itsekin:)

   Poista
 4. Ihanan väriset, mutta totta, munkin mielestä villasukat ei saa olla paksut.

  VastaaPoista
 5. Onpas kivannäköinen sukkamalli - ja kaunis väri!

  VastaaPoista
 6. Hienot! Minäkin olen vähän vierastanut tuota mallia langan paksuuden takia, mutta voisinpa tosiaan soveltaa sitä ohuempiinkin lankoihin. Toisaalta joskus voisi olla käyttöä paksummillekin sukille... :)

  VastaaPoista
 7. Oi, muistinpas nuo hienot sukkasi nähdessäsi, että mullakin on tuo samainen sukkamalli odottamassa. Ainakin kuuden muun sukkamallin kanssa, (jotka näköjään ei koskaan pääse puikoille, koska mä olen ihan surkea aloittamaan sukkia :D . Muut kiilaa yleensä edelle)

  VastaaPoista

Kiitos kommentistasi! ♥

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...