lauantai 19. syyskuuta 2015

Aaltoillen


Kaikenlaisia uusia projekteja on taas aloiteltu, mutta keskittymiskyky yhteen kerrallaan on olematon. Tässä taustalla olen kuitenkin (mielenrauhan vuoksi) kaivellut esille muutamia vanhempia keskeneräisiä tavoitteena saada ne vihdoinkin valmiiksi.


Viime vuoden Tampereen messuilta mukaan tarttui Snurren osastolta yksi kerä pitsivahvuista Lamana Piuraa, jonka mukana sai ohjeen Aaltoillen-huiviin. Aloitinkin huivin jo heti marraskuussa, mutta jostain syystä se eteni takkuillen. Puikkokoko oli minun käsialalleni liian pieni ja pätkissä kun etenin, joka kerta piti aloittaessa miettiä, mitä olikaan neulonut ja mitä vuorossa seuraavaksi.


Pari viikkoa sitten päätin purkaa koko työn ja aloittaa uudelleen isommilla puikoilla (4 mm). Eikä siinä mennyt kuin viikko ja huivi oli valmis. Tuntuu, että olisi tehnyt suurenkin työn, sillä sen verran kauan tätä huivia on keskeneräisenä katseltu!


Tämä herkkä pitsihuivi päätyi syntymäpäivälahjaksi äidilleni. 

18 kommenttia:

 1. Kaunis huivi. Snurresta minäkin ostin samaa lankaa ja ohjeenkin sain ostosten kylkiäisenä. En ole kuitenkaan vielä huivia aloitellut, koska keskeneräisiä on muutenkin niin paljon.

  VastaaPoista
 2. Ihanan herkkä huivi, kuvio ja sävy suloiset.

  VastaaPoista
 3. Kaunis huivi ja tuo väri on kertakaikkisen ihastuttava!

  VastaaPoista
 4. Kaunis huivi, itsekin tykkään tehdä aina isommilla puikoilla kun ohjeessa. Lankakin on tuttu, mukava huivilanka.

  VastaaPoista
 5. Ihanan kaunis huivi, kaunis kuvio ja hieno hillitty väri!

  VastaaPoista
 6. Kaunis ja herkkä huivi. Minullakin yksi huivi on pyörinyt jo tovin keskeneräisenä. Onneksi jouluun on vielä aikaa. Hyvää syksyä!

  VastaaPoista
 7. Kiitos tuhannesti kaikille! Lamana Piura toimii ainakin huivilankana mainiosti, ja tuosta väristä tykkään minäkin:) Jotain tuon väristä sopisi omaankin vaatekaappiin.... Lamanan langoista sitä löytyy myös eri vahvuuksista.

  VastaaPoista
 8. Voi miten herkän kaunis huivi! Romanttinen unelma. :)

  VastaaPoista
 9. Niin kaunis! Ihanan herkkä sävy langassa!

  VastaaPoista
 10. Ihana, utuisen roosa huivi <3 Tosi kaunis muuten tämä huivimalli.
  Aloitin viime viikolla Nurmilintua lahjaksi ja ajattelin, että neulon se tosi nopsaan nyt kun toista kertaa teen. Ensimmäisessä pitsiraidassa jumitan edelleenkin ja eilen juuri purin ja neuloin samaa kohtaa moneen kertaan. Miten voikin sössiä niin monta kertaa... :)

  VastaaPoista
 11. Ihanan kaunis ja herkkä huivi? Muistatko langan värinumeroa?

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Pitäisi olla 37, ainakin ravelryn muistiinpanojeni mukaan.

   Poista

Kiitos kommentistasi! ♥

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...