sunnuntai 2. joulukuuta 2012

Geysir Stretch


Titityyn mysteerihuivin ja Villavyyhdin Neulekerhon innoittamana lähdin mukaan myös Westknitsin ChoreoKALiin. Kahdeksalla eurolla sai neljä + yksi Stephen Westin suunnittelemaa ohjetta erilaisten Ravelry- ja Facebook -aktiviteettien lisäksi. Nuo aktiviteetit jäi vähän hämärän peittoon, ei nimittäin riitä aika ihan kaikkeen. Kerran viikossa paljastui uusi ohje ja niistä kaikki näyttäisi olevan sellaisia, jotka tulen neulomaan jossain vaiheessa.


Ensimmäisenä puikoille lähti Geysir Stretch Dropsin Nepalista. Lähes oikea määrä lankaa löytyi kotoa, joten värivalintakin meni sen mukaan. Aloitin kylläkin huivin keltaisella ja vaalealla raidoittaen, mutta melkein lopussa muutin mieleni ja purin koko tekeleen. Tästä versiosta tykkään hurjasti ja siinähän on melkeinpä kaikki lempivärinikin.



Huivi on paksu ja pehmeä, ja olisi mitä parhain näille ensimmäisille pakkasilmoille. Mutta en tiedä, mikä meni vikaan. Ehkä olisi pitänyt venyttää reippaasti enemmän huiville mittaa, sillä nyt huivi ei asetu kaulan ympärille ollenkaan nätisti. Vai johtuuko se tästä muodosta, etten osaa sitä kiepauttaa niin kuin pitäisi? Ehkä kokeilen kastella ja muotoilla huivin uudelleen. Olisi tosi harmi, jos jää käyttämättä!

6 kommenttia:

  1. Todella hieno huivi! Mielestäni ei haittaa, vaikka hieman jää "röyhelöiseksi" kaulalla.

    VastaaPoista
  2. todella kauniit värit huivissasi on , toivottavasti asetttuu kaulallesi:)

    VastaaPoista
  3. Upeat värivalinnat, kaunis huivi! Muotoile ihmeessä uudelleen, jotta pääsee varmasti käyttöön. :)

    VastaaPoista
  4. Kaunis huivi ja upeat värit! Harmi, jos ei asetu kaulalle kivasti.

    VastaaPoista
  5. Kiitos! Juu, ei se auta kun venytellä uusiin mittoihin. Olen päättänyt, että kyllä tästä vielä hyvä tulee:)

    VastaaPoista

Kiitos kommentistasi! ♥

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...