lauantai 1. elokuuta 2015

Simple Lines


Naapurin rouva täytti pyöreitä ja ajattelin lahjoa synttärisankaria huivilla. Heinäkuun helteet jäi tulematta, joten suuren, villaisen huivin neulominen keskellä kesää sujui harvinaisen sutjakkaasti. Snurresta kun oli mukaan tarttunut neljä vyyhtiä Tukuwoolia jonkinlainen huivi mielessäni.


Maanelin Simple Lines on yksinkertaisen kaunis. Sileää pintaa rytmittää säännölliset nurjat raidat ja reikäiset kerrokset. Reunukseen neulotaan vielä muutama kerros pitsiä ja lopulta puikoilta putoaa suuri, muhkea huivi. Lampaantuoksuinen Tukuwool tekee huivista myös rouhean.


Hiukkasen huivin suuri koko yllätti minutkin, mutta pitääpähän rouvan lämpimänä talven pakkasilla. On nimittäin samanlainen vilukissa kuin minäkin. Huivin harmaanruskea värikin sopii hyvin porkkanan värisen talvitakin kanssa yksiin.

14 kommenttia:

  1. Ihana huivi ja niin kaunis harmaa <3 Tänä kesänä jättihuivi tuleekin enemmän kuin tarpeeseen :)
    ps. Haaste sinulle blogissani :)

    VastaaPoista
  2. Yksinkertaisuudessaan tosi kaunis huivi!

    VastaaPoista
  3. Ihana kääriytymishuivi ja varmasti lämmin!

    VastaaPoista
  4. Mahdottoman ihana! Minusta huiveissa pitää olla kääriytymisvaraa, joten plussaa suuresta koosta. Ja harmaa väri on aina klassisen toimiva.

    VastaaPoista
  5. Todella kaunis huivi, ja tuo Tukuwoolin harmaa on aivan ihana!

    VastaaPoista
  6. Teidän naapurin rouva se vasta on onnekas tyyppi. Ihana huivi, ihanat kääriytymismahdollisuudet.

    VastaaPoista
  7. Kiitos! Tässä on vähän sama tuntu kuin viime vuonna neulomassani Veera Välimäen Kiurussa. Lähinnä siis tuon koon ja lankavalinnan vuoksi. Se oli minulla kovassa käytössä viime talvena, joten uskoisin, että tämäkin voisi olla:)

    VastaaPoista
  8. Oikein hieno hartiahuivi/kaulaliina!!

    VastaaPoista
  9. Kaunis huivi, todella kiva malli ja kaunis harmaa väri! Isoon muhkeaan huiviin on vilukissan ihana kääriytyä!

    VastaaPoista
  10. Löysin tänään bloglovinin kautta blogiisi ja voi kuinka sinulla onkaan täällä toinen toistaan herkullisempia postauksia. Tämä huivi on erityisen kaunis ja sain heti inspiraation omille tukuwool kerilleni. Niistä tosin osa luonnon värein värjättyjä, joten joutunen jotain raitaa keksimään huivin yksinkertaisen kauniiseen pintaan.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Voi kiitos kurjenmarja ja tervetuloa lukijaksi! Tukuwool on ihana lanka ja luonnonvärit sopivat hyvin raitoihin ja kirjoneuleeseen:)

      Poista

Kiitos kommentistasi! ♥

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...