torstai 4. syyskuuta 2014

Paperipuu


Tuulia Designin tarvikepaketteja on ennenkin kulkeutunut meille. On se vaan niin helppoa aloittaa projekti, jonka ohje ja materiaalit löytyvät samasta paketista. Viime vuoden Tampereen messuilta mukaan tarttui paperipuun tarvikepaketti. Mukana oli ohje, paperinarua (kahta eri vahvuutta), nauhaa sekä puuvillalankaa paperinarujen kiinnitykseen.


Värivaihtoehtoja ei ollut, joten helpolla pääsin. Ainoastaan paperipuun sisälle piti itse hommata tuki, jotta puu pysyy pystyssä. Sieltä se loppuneen kalalangan hylsy nyt löytyy.


Aloituksen kanssa sain vitkuteltua elokuulle asti. Paperinarujen leikkaaminen kolmeen eri mittaan tuntui työläämmältä kuin olikaan. Eihän siihen mennyt kuin yksi lauantai-ilta, kun leikkelin narut, virkkasin ne kahdesta kohtaa yhteen ja pyörittelin narumaton hylsyn ympärille.


Seuraavina päivinä availin narujen päitä lehden muotoon. Ympärille kiedoin vielä nauhan rusetille. Alkuperäisen nauhan jätin jemmaan, sillä punainen nauha kultaisella reunuksella tuntui liian jouluiselta.


Paperipuu napottaa nyt pöydän nurkassa. Yksinkertainen idea, mutta näyttävä lopputulos. Tykkään tästä beigestä versiosta, mutta värikkäämpi vaihtoehtokin houkuttelisi. Ja mikä parasta, kissoja tämä puu ei kiinnosta yhtään!

7 kommenttia:

  1. Wau, komea ilmestys! :) Joskus tuon tyylisen kangaspuilla, mutta se oli tosi värikäs. Tämä hillityn värinen olisi nykyaikainen :)

    VastaaPoista
  2. Kiitos ihanaiset! Välillä on kiva näpertää tällaistenkin parissa. Nyt kun vielä saisi intoa maalaushommiin, jotka tuolla odottaa :)

    VastaaPoista

Kiitos kommentistasi! ♥

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...