maanantai 11. elokuuta 2014

Raitapussukka

Tulipas pidettyä taukoa... Ja olen todellakin laiskotellut käsitöiden suhteen. Sisälämpötila on vielä sen verran korkealla, ettei neulominen innosta. Virkkaus taas saa rintarangan kiukuttelemaan, mutta jotainhan sitä on pakko tehdä.


Hitaasti silloin tällöin virkaten sain juuri ennen koulun alkua valmiiksi koululaiselle kännykkäpussin. Edellinen oli jo todella rähjääntyneen näköinen, joten päätin testata, miten hyvin kalalanka kestää näinkin kovaa käyttöä. Virkkurin vinoraitalaukusta on tähänkin otettu mallia. Kokeilin nyt kahden silmukan raidoilla ja tykkään kyllä. Mutta olihan se vaan hitaampi virkata.


Viisastuneena edellisestä naputtelin neidin uuteen pussukkaan purjerenkaan, jottei langat heti rispaannu tuosta koukun alta. Parempi olisi, että pussukka kestää ainakin tämän vuoden. Ei näitä nyt liukuhihnalta virkata.

16 kommenttia:

 1. Vastaukset
  1. Tyytyväinen oli tyttökin, vaikkei tällä kertaa värejä voinutkaan valita:)

   Poista
 2. Vitsi miten ihana! Kyllä kelpaa säilyttää kännykkää! Miten laitoit ton purjerenkaan, puhkasitko reiän vai virkkasitko siihen semmosen aukon?

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Jätin purjerengasta varten aukon, muistaakseni hyppäsin kahden silmukan yli ketjusilmukoilla. Sen verran pienen kuitenkin, että hiukkasen väkisin jouduin sen renkaan painamaan siitä läpi.

   Poista
 3. Kiva idea tuo purjerengas, pienelle kätevä ku saa nauhan! :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Nauha on pakollinen varuste, kun pussukka roikkuu kaulassa mukana:)

   Poista
 4. erittäin tyylikäs! kelpais mullekin. Ja tuo purjerengas näyttää mukavan viimeistellyltä. Hitsi ku olisin innokkaampi virkkaaja itekin... täällä kun käy niin aina iskee hurja himo virkkuuprojekteihin

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Nyt taitaa olla mulla virkkauskausi meneillään:) Tosin vähän joutuu motivaatiota etsimään, että jaksaisi tehdä nuoremmalle samanlaisen. Onneksi sillä ei ole niin kiire...

   Poista
 5. Superhieno kännykkäpussukka! Toivotaan että kestää koululaisen kovassa käytössä. :)

  VastaaPoista
 6. Onpa hieno! Ja näyttää kyllä myös kestävältäkin!

  VastaaPoista
 7. Sinulla on aina niin siististi tehtyjä ja kivoja käsitöitä :) Ehkäpä syksyn viileys tuo taas käsityö- ja blogi-innostuksen mukanaan, itsekin jo odottelen raikkaita syyspäiviä... :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos:) Tänään ilmassa on jo selkeästi syksyn tuntua! Taidan kokeilla kaivaa neulepuikot esille, josko se into sieltä palaisi.

   Poista
 8. Hieno pussukka ja kiva idea tuo purjerenkaan käyttö

  VastaaPoista

Kiitos kommentistasi! ♥

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...