keskiviikko 27. elokuuta 2014

Penaali


Tälle äidille tuli yllärinä, että eskarilainen tarvitsee oman penaalin. Esikoinen ei aikoinaan tarvinnut, joten hiukkasen jälkijunassa sain neitokaisen pussukan valmiiksi.


Luotan jälleen kalalangan kestävyyteen ja pestävyyteen, eli värimaailma on jo monesta projektista tuttu. Virkkasin mustavalkoista perusraitaa ja ostin kirkkaankeltaisen vetoketjun, ettei ole ihan liian ankeaa eskarilaisen mielestä. 


Hauskat kirjainnapit löytyivät toissa kesänä Kuopiosta, muistaakseni Napista ja Nauhasta. Sopii aika loistavasti tähän tarkoitukseen. Virkkasin vielä pikkusydämen yläkulmaan ja kylläpä vaan tuli tytön mielestä hieno penaali.


Ja hei, vihdoinkin ensimmäinen kartio luonnonvalkoista kalalankaa loppui! Kyllä siitä onkin virkattu kaikkea mahdollista.

15 kommenttia:

 1. Kivat koristeet mainiossa penaalissa :)

  VastaaPoista
 2. Kyllä eskarilaisen nyt kelpaa. :)

  VastaaPoista
 3. Kylläpä onkin kaunis! Mietin että onko penaali vuoritettu? Meilläkin lapsi pian omaa penaalia vailla, jos vetoketjun kiinnitys on ainoa ompelua vaativa asia niin ehkä minäkin saisin pussukan virkattua...

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Välttelen ompelukonetta viimeiseen asti, joten ei ole vuoritettu:) Tiivis ja tukeva pinta tuli kuitenkin kakkosen koukulla. Ompelin myös vetoketjun käsin ja ihan vain kalalangalla. Sekin on tukevasti ja yllättävän siistiä jälkeä tuli.

   Poista
 4. Kiitos! Kyllä kelpais minullekin vaikka meikkipussukkana:) Vai tartteiskohan virkkuukoukut vähitellen oman paikkansa...? Jään miettimään.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Mietin itsekki juuri samaa, että menis meikkilaukkuna todella hyvin! Harmi vaan olen virkannut jo meikkipussukan itelle. :/ Mutta siinähän ois ideaa että tekis tollasen koukuille ja puikoille!

   Poista
 5. Ihana penaali, keltainen vetoketju tekee siitä aurinkoisen ja hauskat kirjainnapit täydellisen. Kyllä eskarilaisen kelpaa!

  VastaaPoista
 6. Ihana! Keltanen vetskari kruunaa koko työn. :)

  VastaaPoista
 7. Ihan mahtava! Ja tuo vetskari, niin sopii! :)

  VastaaPoista
 8. Tää on niin nätti! Tykkään tosi paljon tästä musta-valko-keltaisen yhdistelmästä!

  VastaaPoista

Kiitos kommentistasi! ♥

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...