perjantai 16. marraskuuta 2018

Kirsikoita


Annoin itselleni luvan aloittaa uuden virkkaustyön heti, kun Evora-tyyny valmistui. Samalla koukulla (1,75 mm) ja langoilla (kalalanka) sekä ripauksella punaista puuvillalankaa sain virkata yhden tärkeän tilaustyön. Nuorimmainen tyttöni tarvitsi kouluun pientä pussukkaa, ja toiveena oli samanlainen Kirsikka-pussukka kuin Virkkurin Kuosikirjasta löytyy.


Kirsikoiden virkkaaminen oli varsin koukuttavaa puuhaa, ja pussukka valmistui muutamassa päivässä. Tällä kertaa muistin kiinnittää hieman huomiota viimeistelyyn, ja lisäsin vetoketjuun avaamista helpottavan nauhan. Saaja on tyytyväinen, ja niin minäkin. Ihanaa, kun neitokaiset osaavat arvostaa itsetehtyä ja malttavat aina odotella näiden töiden valmistumista, vaikka joskus toteutus kestääkin (tällä kertaa onneksi ei:)).

Tänä viikonloppuna suurin osa kässäilijöistä taitaakin olla Tampereella messuilla. Nauttikaa messuista, ja mielenkiinnolla odottelen messuraportteja! Minulta jää tällä kertaa messut tietoisesti väliin, vaikka ne ovatkin olleet jo useana vuonna marraskuun ihana piristys.

15 kommenttia:

 1. Aivan ihana! Ja ihana myös tuo kisukuva. 💓

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos! Olenkin jo odotellut, milloin tämäkin kissa huomaa kuvauspuuhat ja pyrkii assistentiksi:)

   Poista
 2. Taisi olla tilaajalle mieluinen! Ihana tuulahdus kesästä, jotenkin :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Oli todellakin, ja ihanaa väriterapiaa tähän harmaaseen marraskuuhun!

   Poista
 3. Ihanaa, että tyttösi tykkää muustakin kuin pinkistä. Hieno pussukka ❤️

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos! Pinkkikausi taitaa olla täällä täysin ohi, tosin pienissä määrin sekin käy:)

   Poista
 4. Sievä, kauniisti viimeistelty pussukka - ja sievä kisuli!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos! Tuo viimeistely meinaa aina unohtua, vaikka tässähän se on tosi pientä. Pitäisi vaan muistaa kaivella tarvikkeet kaapin kätköistä.

   Poista
 5. Just tässä päivä pari sitten mietin, että mitä ihmettä noilla mun puuvillalangoilla oikein pitäisi tehdä. Että poisko ne pitäisi antaa? Tuommoinen pussukka saattaisi onnistua pehmeämmästäkin puuvillasta.. ehkä harkitsen vielä sitä poisantamista. Kiitos ideasta!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Pehmeämmistä puuvillasta toimisi oikein hyvin. Jos omasta varastosta olisi löytynyt oikeat värit, olisin saattanut päätyä pehmeämpään lankaan itsekin. Kaikenlaista puuvillaa löytyy kyllä täältäkin. En raaski luopua, kun mistäs sitä tietää, milloin minä tai tytöt niitä tarvitsee...:)

   Poista
 6. Tosi sievä pussukka, onneksi hieman nopeampi virkkausprojekti kuin se edellinen ;)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos Emma! Tämä oli varsin nopea & palkitseva projekti. Seuraava virkkaus olisi jo mielessä, mutta jos pari vanhaa keskeneräistä tekisi loppuun ennen uuden aloitusta :)

   Poista
 7. Aivan järisyttävän ihana kissa! eikun pussi! <3 T. kilpparikisujen palvoja

  VastaaPoista

Kiitos kommentistasi! ♥

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...