keskiviikko 11. lokakuuta 2017

Summer Rain


Kesällä kerran pyörittelin lankavyyhtejäni ja suunnittelin tulevia projekteja. Kolme lempivyyhtiäni päätyivät vierekkäin, ja ai miten hyvälle ne näyttivätkään yhdessä. Kukin eri värjäreiltä ja eri aikoihin ostettu, mutta jotain samaa niiden rakenteesta ja murretuista sävyistä löytyi. Enää ei harmittanut yhtään, että näitä ihanuuksia oli vain yksi per väri.


Samoihin aikoihin Veera Välimäki suunnitteli ohjeen kauniiseen Summer Rain -huiviin. Halusin ehdottomasti neuloa sellaisen itselleni, ja onnekkaana pääsinkin testineulontaan mukaan. Mikä ihana huivi siitä tulikaan! Ainaoikealla neulottu huivi neuloutui kuin itsestään, ja sain ujutettua huiviin kaikki lempivärini.


Mikäli omistaisin vaa´an olisin voinut laskeskella langan menekin paremmin. Vaaleankeltaista (Madelinetosh Tosh Merino Light) ja violeteilla pilkkusilla maustettua vihreää lankaa (Primrose Yarn Co. Adelaide) olisi voinut neuloa huiviin enemmänkin, sillä nyt violetinharmaa lanka (Hedgehog Fibres Skinny Singles) loppui paria riviä ennen kesken. Huivihan toimii täydellisesti ilman niitä viimeisiä rivejäkin, mutta jämälankaa olisi jäänyt vähemmän.


Alkusyksy on ollut niin lämmin, etten ole juurikaan päässyt käyttämään huivia. Jos näistä lokakuun sateista pitäisi jotain positiivista keksiä, niin lämmikettä tarvitaan nyt jo ihan eri tavalla. En malta odottaa, että tämä huivi pääsee kunnolla käyttöön. Huivin muoto toimii loistavasti ja huivi asettuu kauniisti kaulalle kietaistuna. Ehdottomasti aineksia lempparihuiviksi!

8 kommenttia:

  1. Todella kaunis huivi! Ihanat värit, upeat yhdessä!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos! Jossain vaiheessa mietin, onko keltainen väärässä joukossa, mutta onneksi jatkoin:)

      Poista
  2. Kaunis huivi! Nuo värit tosiaan toimivat hyvin yhdessä.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Tykästyin nyt näihin väreihin niin paljon, että pitää ehkä jossain vaiheessa hankkia lisääkin:)

      Poista
  3. Uskon sen , että tässä olisi ainesta lempparihuiviksi! Ihana. Ja kaunis sinä ❤

    VastaaPoista

Kiitos kommentistasi! ♥

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...