perjantai 25. elokuuta 2017

Kisupenaali


Jottei tekeminen loppuisi koskaan kesken, nuorimmaisella on tapana kehitellä minulle pieniä välipalaprojekteja. Reilu puoli vuotta sitten kuulin toiveen kissapenaalista. Hän selitti tarkkaan, millainen sen pitää olla, ja langatkin kävimme ostamassa yhdessä. Hän myös valvoi, että työ pääsi hyvään alkuun, mutta sitten kiireinen kevät vei mennessään. Kesällä kukaan ei edes muistanut penaalia, mutta hyvissä ajoin ennen koulun alkua neiti varmisteli, että onhan penaali pian valmiina. Kuten monesti ennenkin, motivaationi katosi siinä vaiheessa, kun piti virkata kättä, jalkaa ja häntää ja ommella niitä kiinni.


Penaali ei siis ehtinyt ensimmäiselle koulupäivälle, mutta ensimmäiselle kokonaiselle kouluviikolle kuitenkin. Pakko kyllä myöntää, ettei ilman kovaäänistä painostusta tämä projekti olisi ehkä koskaan valmistunut. Vaikka olihan se ihana nähdä, miten innoissaan tyttö oli valmiista penaalista. Kiitokset vaihtuivat nopeasti toiveeseen takista, jonka kissa ehdottomasti tarvitsisi. Tällä kertaa kaulahuivi saa kuitenkin riittää.

Ohje on suurimmaksi osaksi omasta päästä, kissan päähän katsoin mallia täältä.

9 kommenttia:

 1. Onpa ihana! Äidin tekemä kissapenaali pulpetilla on luokassakin opiskelu kotoisampaa ja turvallisempaa.

  VastaaPoista
 2. Onneksi on tuollaisia vaativia motivaattoreita, niin tulee tehtyä aloitetut työt valmiiksi :) Ihana penaali ja varmasti tyytyväinen tyttö!

  VastaaPoista
 3. Kyllä kannatti vähän painostaa äitiä, kun painostuksen tuloksena on noin soma kissapenaali!

  VastaaPoista
 4. Jehna, miten sievä. Tämmöisissä virkkuissa on kyllä ihan hirveästi hommaa, mutta onhan se sen arvoista, kun toinen sitten niin iloitsee uudesta penaalistaan. <3

  VastaaPoista
 5. Kiitoksia kommenteista! Onhan tämä nyt ihana, ei minulla vaan tällaisia ollut silloin omassa lapsuudessani:) Taisinpa jo kuulla uusia toiveita seuraavastakin projektista.

  VastaaPoista
 6. Kyllä on hieno =) Kyllä tuolla penaalilla on kateellisia ihailijoita koulussa <3

  VastaaPoista
 7. Mielettömän hauska penaali, ihana :)

  VastaaPoista

Kiitos kommentistasi! ♥

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...