torstai 11. helmikuuta 2016

(Mies)pipo


Blogi on ollut hieman talviunilla. Töiden jälkeen olen monesti köllähtänyt päikkäreille ja se syö tietysti neuleaikaa. Tästäpä johtuen tämä simppeli tuplapipo ei valmistunutkaan tammikuun pakkasille niin kuin piti. 


Nuorempi tyttö tarvitsi (ainakin minun mielestäni) paksumman pipon tuulisille pakkaspäiville. Ohjeeksi valikoitui Neulistin Miespipo.  Yksinkertainen malli, jonka ehdoton plussa on käännettävyys.


Ostin Snurresta merinolankaa (Peo 30) hempeissä väreissä ja ilmeisesti värivalinnat olivat onnistuneet. Tyttö tykkää enemmän tuosta raidallisesta puolesta ja kieltämättä yksivärisenä se on ehkä liiankin simppeli pienelle prinsessalle. Olisinpa tajunnut neuloa siihen edes nurjan raidan Navoohin tapaan. Tupsuakin mietittiin, mutta mieluummin neitokainen haluaa pitää pipon käännettävänä. Kai tässä vielä saa toivoa tälle talvelle kunnon pakkasia? 

13 kommenttia:

  1. Oi tiedä tunteen, kun illat kuluu hujauksessa ja sitten onkin jo taas väsy. Ja ne päikkärit! :) Ihanat värit pipossa.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Illat menee todellakin liian nopsaan! Varsinkin jos yrittää treenata välillä. Loppuilta meneekin sitten sohvalla nuokkuen:)

      Poista
  2. Tosi kaunis pipo ja niin suloisen värinen! Tuo pipon kaksinkertaisuus ja käännettävyys onkin käyttökelpoinen ja kiva juttu - pitää laittaa muistiin :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Tyttö oli oikein vaikuttunut lopputuloksesta:) Ei tiennyt, että tällaisia käännettäviä pipoja on olemassakaan.

      Poista
  3. Onpa suloinen! Nuo värit, en ehkä kestä. Haluan itellekin :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Mulla on pieni trauma tuosta mintunvihreästä, mutta kestän kyllä katsella sitä muiden päällä:)

      Poista
  4. Ihastuttava kääntöpipo. Tosi nätti ja kätevä.
    Jaksetaan haaveilla vielä hetki lumesta ja oikeista pakkasista.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Niinpä! Tämä loska alkaa hiukkasen tympäistä, vaikka miten yrittää positiivisesti ajatella.

      Poista
  5. kuulostaa niin tutulta. Päivittäin pitää päästä päikkäreille ja muutenkin nyt kyllä ottaa koville kaiken (työt, perhe, opinnot, harrastukset) yhteensovittaminen. Mä pakenen käsitöihin, mutten ole saanut niitä kuvattua kuin vasta tänään muutaman valmistuneen. Tuo on tosi kiva pipomalli. Aloitin jo ennen joulua ja tarkoituksena oli neuloa pipo omalle isälleni, mutta koska aika loppui kesken niin se jäi. Ihanalta näyttää tuo sinun versiosi pastelliväreissä! (ite kun valitsin isälleni rohkeaa tummansinistä ja vielä villimpää farkkusinistä... ;_)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Vielä opiskelut tähän soppaan, niin ei taitaisi mikään unimäärä riittää! Minäkin päätyisin siniseen tai harmaaseen, jos neuloisin tämän jollekin miehelle, tai itselle:)

      Poista
  6. Tiukoilla pakkasilla ei tosiaan meinannut paksuinkaan pipo riittää, kun neulepinta oli vain yksinkertainen. Hyvin taipui miespipo myös rinsessan myssyksi!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kaksinkertaista sen olla pitää talvipakkasilla! Ja vaikkei aina ole pakkastakaan, niin tuulee kuitenkin sen verran että korvat jäätyy:)

      Poista

Kiitos kommentistasi! ♥

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...