maanantai 8. kesäkuuta 2015

Snurre


Lauantaina pääsin viettämään iltapäivän hieman erilaisissa merkeissä kuin normaalisti. Lankakauppa Snurre kutsui bloggaajia tutustumaan uuteen myymäläänsä Kamppiin (Malminrinne 1 B). Uusi sijaintihan on entiseen verrattuna loistava. Tavakseni onkin tullut pyörähtää Snurressa lähes joka kerta, kun käyn Helsingissä. Siinähän se on melkeinpä bussipysäkin vieressä. 


Vaikka uusi myymälä olikin jo tuttu, niin lankavalikoima oli kerennyt päivittyä edellisen käynnin jälkeen. Madelinetoshia oli hyllyissä herkullisissa väreissä ja lisääkin on tulossa.  Louhittaren Luolan Tuulen Tytär on myös mielenkiintoinen fingering -vahvuinen uutuus. Lisäksi löytyy Tukuwoolia, BC Garnia, Cascadea sekä pellavalankoja, joihin pitäisi ehdottomasti tutustua paremmin. 


Mielenkiintoista oli myös nähdä tuttuja bloggaajia kasvotusten! Yleensähän olen varsin erakkomainen neuloja, joka kaivaa kutimet esille iltaisin telkkaria katsellen. Ehkäpä nyt innostun ja rohkaistun muihinkin neuletapaamisiin. 


Snurresta ei tyhjin käsin pääse pois, sillä joku lankaihanuus tarttuu aina mukaan. Tällä kertaa sijoitin Tuulen Tyttäreen, josta tulee Justyna Lorkowskan Casual Lace. Smaragdin vihreä on yksinkertaisesti täydellisin vihreä ikinä ja olen kehittänyt siihen jo lievän pakkomielteen.


Madelinetoshista tulee joku pirtsakka huivi joko yksivärisenä tai harmaan kaverina.


Lamanan Piura pääsikin jo puikoille. Kappaa kehutaan niin kovasti, että taidan minäkin haluta sellaisen.

Kiitokset vielä Snurrelle!

13 kommenttia:

 1. Voihan veljet mitä lankoja! en ollut lainkaan tajunnut että Snurre on jossain helpostilähestyttävässä paikassa. Nythän siellä pääsee käymäänkin! (sijainti, sijainti ja sijainti...)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Todellakin pääsee käymään ja niin helposti! Liiankin helposti sanoisi lompakko:)

   Poista
 2. Ihania lankoja! Harmittaa,etten päässytkään nyt mukaan tapaamiseen kun lapsi sairastui ja jouduin perumaan tuloni loppumeterillä, olisi ollut mukava tavata teidät kasvotusten,Toivottavasti joskus toiste nähdään :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Harmi, ettet päässyt! Vähän odottelin, että olisi tavattu:)

   Poista
 3. Oli tosi mukava tavata kasvokkain! Miuta ja pelotti etukäteen kun en ole blogitapaamisissa aiemmin ollut. Ja hienot kuvat onnistuit ottamaan, miulla ovat aika julkaisukelvottomia :-D.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Tosi kiva oli tavata ja ihanaa, että olit siellä! En minäkään missään ole ennen käynyt, mutta onneksi oli muutamia tuttuja naamoja blogien ja instan kautta:) Kuvissa ei paljoa ollut valinnanvaraa, joten näillä mennään...

   Poista
 4. Kyllä oli kivaa tavata! Ja niin ihanan mallin olet villatakiksi valinnut :) Nähdään Taas!

  VastaaPoista
 5. Todellakin oli! Hiukkasen alkoi kyllä hengästyttämään tuo villatakki jo alkumetreillä, ohjetta printtautui 16 sivua. Saas nähdä ufoutuiko tämä projekti ennätysnopeasti...

  VastaaPoista
 6. Upeita ostoksia ja suunnitelmia! Vihreä on aivan huippu!

  VastaaPoista
 7. Oo, miten houkuttelevia lankakuvia! Lomalla pitää kyllä ehdottomasti piipahtaa Snurressa!

  VastaaPoista
 8. Oli tosi kiva tavata! Tuo vihreä lanka sopii kyllä tuohon sun valitsemaan malliin kuin nyrkki silmään.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Niin oli kiva tavata! Ja se sinun Neon Beast on upea:)

   Poista

Kiitos kommentistasi! ♥

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...