maanantai 1. joulukuuta 2014

Bulb


Palataanpa ajassa taaksepäin reilu vuosi, jolloin testineuloin Bulb-tunikaa Veera Välimäelle. Tunika on varsin simppeli neulottava - rullautuva kaulus, harvakseltaan tehdyt raglan-lisäykset ja palaset kontrastiväriä hihoissa ja helmassa. Juuri sellainen, jonka voi ottaa helposti käsiinsä ja toisaalta taas lopettaa ihan missä kohtaa kerrosta tahansa. Täydellinen neule kiireiseen arkeen ja väsyneisiin iltoihin.


Lankana on harmaata Tosh Merino Lightia ja kontrastivärinä Uncommon Threadin Posh Fingeringiä (puikot 3 mm). Varsinkin tuo Tosh Merino Light on ihanan pehmeä, ilmava ja lämmin. Sen kauniit sävyt näkyvät parhaiten lähikuvassa. Minun versiosta tuli istuvampi malli, olisikohan kenties pitänyt kiinnittää enemmän huomiota tiheyteen.

Bulbin voi ladata ilmaiseksi myös Veeran blogin kautta. Blogia kannattaa muutenkin seurata nyt joulukuussa, sillä sieltä löytyy päivittäin yllätyksiä joulukalenterin muodossa. Ihana idea, en malta odottaa mitä huominen tuo tullessaan!

8 kommenttia:

  1. Kaunis tuli. Hyät sävyt, kuvassa näyttää denimiltä ;)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos! Tykästyin tuohon siniseen (orion), kun neuloin taskutakkia:)

      Poista
  2. Tämä toteutus avaa mulle paljon paremmin mallin hienouksia. Veeran sivuilla pusero oli mallille sen verran iso, ettei siitä oikein osannut sanoa... Kaunis paita, siis, ja ihanat langat. :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Tää on kyllä sellainen, että isompana menisi mekkonakin. Vois hipsutella tämän ja leggareiden kanssa vaikka koko talven:)

      Poista
  3. Kaunis tunika ja hyvät värit!

    VastaaPoista
  4. Kaunis neule, kiva värivalinta ja istuvuuskin on hyvä!

    VastaaPoista
  5. Yksinkertaisen kaunis neule ja upea väriyhdistelmä!

    VastaaPoista
  6. Kiitos Uutar, Ingi ja Sanna :)

    VastaaPoista

Kiitos kommentistasi! ♥

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...