sunnuntai 17. marraskuuta 2013

Beanie


Tästä ei pipo yksinkertaisemmaksi muutu. Pari talvea lempparipiponi on ollut harmaa Rikke, mutta nyt halusin sille kaverin. Olen kyllä neulonut muitakin pipoja, mutta värikkäät jää käyttämättä ja minun oudonmalliseen päähäni ei ihan mikä tahansa pipo istu. Niinpä innostuin Kalastajan Vaimon beaniesta, kun sitä kehuttiin kovasti useissa blogeissa. Eikä turhaan ole kehuttu, tästä tuli uusi suosikki!


Tampereen messuilta ostin perjantaina kerän Dropsin Alpaca Silkiä. Vähän epäilyttävän näköinen kerä, sellainen pieni oksennuspallo, mutta niin vain siitä sai pipon neulottua. Neulottu pintakin miellyttää silmää ja jos vastaan tulee samaa lankaa jossain muussa kivassa värissä, ostan ehdottomasti ja teen toisen. Tämän beanien neuloin Prosessineulojan ohjeella, puikot 4 mm.

10 kommenttia:

 1. Nätti pipo:)
  Tämä on omallakin to do-listalla. Kävin viime viikolla ostamassa kerän Angora Hazea ja voiko niin pehmeää lankaa ollakkaan! Jos (ja toivottavasti kun) siitä tulee mieluisa, toisenkin voisi tehdä, mutta ehkäpä tuosta Dropsista :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Minäkin pyörittelin messuilla käsissäni tuota Angora Hazea. Ihanan pehmeä lanka! Päädyin kuitenkin tuohon edulliseen kahden euron kerään:)

   Poista
 2. Hieno :) Varsin kivan näköisen pinnan saa tuolla langalla!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos:) Tästä tuli just sellainen rento myssykkä, mitä halusinkin. Vähän höttöinen mutta kaunis pinta neulottuna.

   Poista
 3. Kiitti pipovinkistä, mieluista pipoa olenkin etsinyt. Tuon aion kokeilla :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Tämän neulookin hetkessä, ilta tai kaksi niin se on valmis:)

   Poista
 4. No niin, nyt se on sitten pakko neuloa tuollainen itsekin! ihanan yksinkertainen ja kaunis sellaisenaan! (sattumalta - öhmm... voi olla tuolla kaapissa pari kerää tuota samaa lankaa. Oranssina ja violettina tosin... alkaiskohan tuolle.)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Sitä oranssia minäkin ihailin:) On muuten näppärää, kun tällaisen pipon saa neulottua vain 20 grammasta lankaa. Kerkeis vaikka neuloa joululahjaksikin pari:)

   Poista
 5. Tosi ihana! Samainen pipo odottaa minullakin listalla... Löysin vasta äskettäin kalastajan vaimon neulomukset, kivoja juttuja kyllä :)

  VastaaPoista
 6. Hieno...niin lämpöisen näköinen!

  VastaaPoista

Kiitos kommentistasi! ♥

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...