tiistai 2. huhtikuuta 2013

Aaltoileva raitapeitto


Tämä peitto on neulottu ihan tarpeeseen (ainakin toivon niin), mutta aloitin sen kyllä vältelläkseni paria muuta neuletta. Talvilomalle olin pakannut mukaan pinkit polvarit sekä Boxyn. En mitään muuta, jotta neulon varmasti vain jompaa kumpaa näistä. Tympäännyin molempiin varsin nopsaan, joten pyörähdin lähimmän marketin kautta ja tulin sieltä mukanani kassillinen Novitan Isoveljeä.


Tytöt tekevät useamman kerran vuodessa pitkiä automatkoja. Lähes joka kerta kuulen narinaa siitä, miten toisella on kylmä ja toisella kuuma, ja sitten toisinpäin. Nyt loppuu valitus, sillä ensimmäinen matkapeitto on valmis! Parempi varmaan saada se toinenkin valmiiksi ennen seuraavaa automatkaa. Tämähän on näppärän kokoinen peitto muutenkin, joten käyttö tuskin jää pelkille automatkoille:). 


Ohje on Picklesin ja löytyy täältä. Yksinkertainen, ja suht nopea neuloa 6 mm puikoilla. Kokoa peitolla on   n. 73 cm x  99 cm. Tykkään paljon sekä mallista että peiton väreistä, tämä on ihana!

15 kommenttia:

 1. Ihana peitto! Mulla on menossa lähes totaalinen käymistila kudontojen kanssa, pitäis saada pikkuinen buusti projektiin...

  VastaaPoista
 2. Hieno peitto.Tykkään sen väreistä ja mallikin on kiva.

  VastaaPoista
 3. Tosi kaunis peitto :) Mä oon kanssa tykännyt kovasti tän kevään isoveikkojen väreistä!

  VastaaPoista
 4. Onpa ihana! Noi kauniit aallot toimis varmaan hyvin kaulaliinassakin.

  VastaaPoista
 5. Onpa hieno peitto! Harmi, ettei lankavarastoni kätköistä löydy noin paksuja lankoja, saattaisivat nyt päätyä peitoksi! :D

  VastaaPoista
 6. Kaunis peitto ja hyvin yhtensopivat värit :)

  VastaaPoista
 7. Kiitos! Tämä on kyllä siitä näppärä malli, että helposti saa muutettua ihan millaiseen mittaan haluaa langan ja puikkojen paksuuden mukaan. Mulla oli vähän ajatuksena, että nopeasti valmista:). Ja kannatti ehdottomasti muotoilla kosteana mittoihinsa, niin tuli tuo kuvio paremmin esille ja lisää pituutta joka suuntaan.

  VastaaPoista
 8. Kiva peitto, feather&fan-pitsi toimii aina :)

  VastaaPoista
 9. TODELLA KAUNIS!
  -AniiL-

  VastaaPoista
 10. Nätti ja raikas peitto! :) Kivoja värejä Isoveljessä.

  VastaaPoista
 11. Todella kaunis ja ihana värivalinta! Kas kun blogivirrasta kiinnosta työ oli taas sinun tekemäsi. :)

  VastaaPoista
 12. Niin kovin olen aina ihaillut noita aaltoilevia peittoja, mutten vielä ole rohkaistunut itse kokeilla sellaisen virkkaamista.

  VastaaPoista
 13. Luonnonläheisiä värejä, minäkin tykkään! :) Itsellänikin on suunnitelmissa aaltopeitto, tosin virkaten.

  VastaaPoista
 14. Upea peitto, väriyhdistelmä on todella kaunis ja toimiva :)

  VastaaPoista

Kiitos kommentistasi! ♥

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...