sunnuntai 28. lokakuuta 2012

GAP-tastic Cowl


Lokakuun alussa tarvitsin jotain helppoa autoneuletta Espoo-Turku-Espoo -reissulle. Olin jo aiemmin ostanut Villavyyhdistä Cascade Yarnsin 128 -lankaa kaksi vyyhtiä kauluria varten. Ravelryn suosikeistani poimin neulottavaksi GAP-tastic Cowlin, johon upposi molemmat vyyhdit. 9 mm puikoilla tämän neuloi nopeasti. Päättely tosin kesti, mutta perjantain ensilumi vauhditti asiaa. 

Vaikka onkin ihan perustuubi, niin tykkään helmineuleesta ja eritoten tuosta ihanasta sinapinkeltaisesta. Tänä talvena ei ainakaan kaulaa palele, kun näitä huiveja ja kaulureita valmistuu koko ajan... 


Uusin neuleprojekti ei onneksi ole lähelläkään huivia. Tästä paperinarupallosta pitäisi neuloa sileää neuletta 7 mm puikoilla. Kuulostaa helpolle, mutta alku on ainakin ollut takkuinen. Raastavaa touhua sormille ja jälki on aika erikoisen näköistä. Ei ihan heti sileäksi neuleeksi tunnista.

6 kommenttia:

  1. Tuota on ollut mukava tikutella....tosin itse olisin varmaan oksentanut kahdesti, jos autossa tekisin.....

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Auts! Onneksi tämä on niin helppo malli, ettei juuri tarvinnut neuletta katsella:)

      Poista
  2. Tosi kaunis! Syksyyn ja alkutalveen on kyl ihana pukea tommosia mausteisia värejä :)

    VastaaPoista
  3. Lempivärini! Ja pidän myös helmineuleesta. Tosi kaunis!

    VastaaPoista
  4. Löysin blogisi kun haeskelin googlen kuvapalvelusta inspiraatiota uuden maton tekoon. Aion siis virkata maton wc:hen. Samalta istumalta selasin blogisi lähes kokonaan läpi, sillä ihastuin vallan kovin! Olet tehnyt kivoja töitä, ja ohjeet ovat ymmärrettäviä. Jään seuraamaan! :)

    VastaaPoista

Kiitos kommentistasi! ♥

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...