sunnuntai 22. heinäkuuta 2012

Turkkilaiset unisukat
Neulon niin harvoin sukkia, että en ole oikein koskaan oppinut nauttimaan niiden neulomisesta. Ohjetta pitää tuijottaa koko ajan, välillä jopa tavaan sitä googlen avulla ja yleensä sukista tulee vähän eriparia. Helpotus on suuri, kun sukkapari on lopulta valmis. Kaikesta huolimatta innostuin, kun törmäsin Ravelryssä Turkish Bed Socks -ohjeeseen. Tossuiltahan nämä enemmän näyttävät kuin sukilta, mutta kerrankin näitä oli ihana neuloa. Jopa niin ihana, että suunnitteilla on toinen pari!

Tämä kesä on ollut niin viileä, että nämä sukat tulevat jo nyt tarpeeseen. Lanka on Kirjo-Pirkkaa, joka oli aika natisevaa neulottavaa ja kerää kiitettävästi kaikki pölypallerot ja kissankarvat. Tästä langasta sukat näyttävät perustylsiltä jo mallinkin vuoksi, mutta sain opetella taas pari uutta tekniikkaa.  Seuraavaksi ajattelin kokeilla värikkäämpää versiota Norosta, jaksaisikohan vielä tänään luoda silmukat uuteen pariin?

6 kommenttia:

 1. No, näyttääkin ihanilta.
  Sopivan lyhyt, että jaksaa neuloa..

  VastaaPoista
 2. Onpa suloiset! Lisää vaan samanmoisia! Unisukkiin kannattaa kokeilla myös jotain alpakka-silkki-sekoitetta ja merinovillaakin :)

  VastaaPoista
 3. Hyvän näköiset. Pääsivät Ravelry-jonooni.

  VastaaPoista
 4. Kiitos! Kiitos myös Berenikelle vinkistä. Haaveissa on sellaiset ihanat merinosukat:) Näihin kokeilin jotain jäykempää että pysyy jalassa. Vähän jännäsin, onko mun käsiala niin löysää että tippuu vielä tossukat jalasta:)

  VastaaPoista
 5. Minusta kauniit ja mukavan näköiset!

  VastaaPoista

Kiitos kommentistasi! ♥

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...