maanantai 7. toukokuuta 2012

Tumppukori


Kävin läpi lankavarastoni ja kauhistelen edelleenkin yksittäisten ja epämääräisten lankakerien määrää. Mistä niitä on tullutkin niin paljon? Onneksi mielessä on kivoja jämäprojekteja, jotka auttavat asiassa. Lankakerien joukkoon oli eksynyt myös pieni kerä matonkudetta, jonka käytin kokonaan tähän pienen, pieneen koriin. 


Idea koriin lähti täältä, mutta se on virkattu paljon alkuperäistä pienemmäksi. Tarkoitus olisi, että tyttöjen lapaset ja sormikkaat ovat jatkossa korissa (eikä eteisen lattialla). Tällaisen korin virkkaa hetkessä ja näillehän keksii vaikka mitä käyttöä!

7 kommenttia:

 1. Söpö "ampiaispesä"! Toivottavasti lapaset ja sormikkaat löytävät sinne tiensä :)

  VastaaPoista
 2. Tämähän olisi huisin kätevä ihan näin aikuisellekin. Mä kun olen niin lyhyt, etten meinaa ylettää hattuhyllyltä sormikkaitani kaivelemaan.

  VastaaPoista
 3. Onpa hyvä idea! Ja tosi kaunis lopputulos! :) En olekaan blogissasi käynyt ennen, ja ajattelin nyt saman tien jättää käynnistäni puumerkin. :)

  VastaaPoista
 4. Hei sulle on tunnustus mun blogissani: http://kohtikotisaarta.blogspot.com/2012/05/versatile-blogger-award.html. Ole hyvä:-)

  VastaaPoista
 5. Vastaukset
  1. Hei, ohje löytyy tuolta Ravelryn kautta. Tässä vielä linkki ohjeeseen: http://www.ravelry.com/patterns/library/crocheted-baskets-4

   Poista

Kiitos kommentistasi! ♥

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...