torstai 19. huhtikuuta 2012

Tytön liivimekko


Novitan Kesä 2012 -lehdestä löytyi tosi kiva tytön liivimekon ohje, jossa yläosa on virkattu erikseen ja alaosa neulottu suljettuna neuleena. Monikäyttöinen, kun menee nyt tarhassa pitkähihaisen ja leggareiden kanssa ja kesällä sitten ihan mekkona. Lankana on Novitan Miami punaisen ja pinkin sävyissä. Punainen lanka loppui kesken, vaikka ostinkin sitä ohjeen mukaan 4 kerää. Helma jäi vähän lyhyemmäksi, mutta hyvä on näinkin. Taskut tein eri värillä ja mallilla, kuten olin jo etukäteen suunnitellutkin.

Yleensä pidän sileän neuleen neulomisesta suljettuna neuleena. Hyvä tv-neule ja sitä on helppo jatkaa myös silloin, kun on vaan muutama minuutti aikaa neuloa. Tässä nyt kuitenkin joku tökki, enkä olisi jaksanut millään. Ehkä takaraivossa ahdisti jo ajatus, että pitää tehdä toinen samanlainen ja isommassa koossa... En siis ole vielä aloittanut eskarilaiselle omaansa, vaikka langat on valmiina ja mekkoa jo kovasti odotellaan.

Mekon taskut neuloin hauskalla, nopealla ohjeella, joka löytyy täältä.

4 kommenttia:

  1. Ui, ihana mekko! Nuo taskut on tosi kiva yksityiskohta.

    VastaaPoista
  2. Kaunis mekko ja taskut kerrassaan suloiset!

    VastaaPoista
  3. Ihastuttava mekko. Samaa neuletta on aina tuskaista tehdä useampaan kertaan, että tsemppiä vaan. Mutta voihan hitsi, mistä saa noin söpöjä kruunuhenkareita?! :D

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Oliskohan henkari ostettu aikoinaan Vipanat-liikkeestä? Oli ja on oikein mieluinen pikkuprinsessoille:)

      Poista

Kiitos kommentistasi! ♥

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...